Over ons

Staalcontructies sinds 1917

over ons

Sinds 1917

Zware en complexe staalbouw

Breda Construction is van oorsprong een echt constructiebedrijf waar veelal plaatliggers en constructies gemaakt werden. In de loop der tijd is het machinepark steeds verder uitgebreid en gemoderniseerd en is Breda Construction zich meer gaan toeleggen op complexe projecten in de kranenbouw en offshore-industrie. Met name het lassen van kwalitatief hoogwaardige samengestelde (plaat)constructies is een echte specialiteit geworden binnen het bedrijf. Werkt u met Breda Construction, dan werkt u met de kennis én capaciteit van een sterke onderneming die bovendien de betrokkenheid heeft om ieder project tot een succes te maken.

Samensmelting van Verhoeven construction en van Doorn staalconstructie

Vanaf 2017 zijn Van Doorn Staalconstructie B.V. uit de Meern en Verhoeven Construction te Breda hun krachten gaan bundelen.

Het resultaat was:

  • De jarenlange ervaring en expertise van beide bedrijven in de offshore markt werd gebundeld in een solide bedrijf. Hierdoor werd het produceren van nog grotere en complexere staalconstructies mogelijk.
  • Het hoge kwaliteitsniveau van beide bedrijven bleef uiteraard gewaarborgd, maar wordt door de samenwerking werd deze nog verder geperfectioneerd.
  • Door de samenwerking beschikt Breda construction over een uitgebreid pakket aan lasprocedures voor diverse lasprocessen en materialen, uiteenlopend van eenvoudig constructiestaalwerk tot uiterst geavanceerde procedures tot en met S890, welke veel in de kranenbouw gebruikt worden

Wat wij doen

Complexe staalconstructies

Breda Construction is uw professionele partner voor productie en reparatie van complexe staalconstructies. Hierbij ligt de nadruk op gekwalificeerd laswerk. Wij zijn actief in onder meer zwaar transport, offshore en zware industrieën, zoals de gas- en olie industrie. Onze mogelijkheden zijn zeer divers. Van heavy-lift componenten en machineonderdelen tot buis- en staalconstructies en hijsmiddelen.

Zware staalbouw

Werken met complexe staalconstructies vraagt om specialistische kennis. Met 100 jaar ervaring heeft Breda Construction deze kennis in huis. In combinatie met onze flexibele aanpak bent u verzekerd van een professionele partner. Een partner die actief met u meedenkt, adviseert, produceert en improviseert. Maar ook ter plekke repareerd of modificeerd! U bent verzekerd van een hoogwaardig kwalitatief eindproduct.

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak.

10 + 4 =

Breda Construction

Urkstraat 22
4817 AR Breda

E-mail

info@bredaconstruction.nl
076 - 571 2200

KvK: 30129108
BTW nummer: NL825683415B06

Privacyverklaring

Contact

Adres

Breda Construction BV
Urkstraat 22
4817 AR Breda
Nederland

Telefoon

Member

Dutch Steel Fabricators BV
Moordrecht

Z

werkt met